Adopt a Bee, Honey! filmavond bij Lumiere Maastricht

1470337_618986494830790_2063149466_n
In het kader van Adopt a Bee, Honey wordt op dinsdag 17 december een filmavond bij Lumière Cinema georganiseerd, waarbij de documentaire ‘More than Honey’ wordt vertoond. Voorafgaand aan de film geeft Bee Collective kort informatie over de Sky Hive en imkeren in Maastricht. Na de film worden hapjes, gemaakt van Sphinxparkhoning, aangeboden.

DE FILM
Al vijftien jaar doet zich over de hele wereld een raadselachtig fenomeen voor; honderdduizenden kolonies van honingbijen lijken van de aardbodem te verdwijnen. Een virus? De grote hoeveelheden pesticiden? De industrialisering van de honingsector? Niemand weet het zeker. Op zoek naar antwoorden en verklaringen neemt regisseur Markus Imhoof ons mee op een fascinerende reis naar de betoverende wereld van de honingbijen. More Than Honey is een prachtige, maar verontrustende natuurdocumentaire van de producenten van We Feed The World. De film draaide reeds met veel succes op festivals als IDFA en Toronto en is vanaf april 2013 te zien in de filmtheaters.
www.morethanhoney-film.nl
www.adoptabeehoney.com

Datum: dinsdag 17 december
Tijd: 19.00 uur
Locatie: Lumière Cinema, Bogaardenstraat 40b, 6211 SP Maastricht
Toegangsprijs: € 5,-

Comments are closed.

%d bloggers like this: