Pilotproject “gezamenlijk bijen houden in de stad” gaat van start

Aanstaande dinsdag 6 maart organiseert het Bee Collective de eerste bijeenkomst voor het pilotproject “gezamenlijk bijenhouden in de stad”. Een gevarieerde groep nieuwe imkers krijgt uitleg over het project van het Bee Collective, en een introductie bijen houden wordt gegeven door imker Pierre van der Wal. Na de info kunt u beslissen of u mee wilt doen met het project en de cursus bijenhouden, die waarschijnlijk twee weekenden in beslag zal nemen.
De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Studio Kernland/meier+moor, vanaf 20.00 uur. Ook erbij zijn? Stuur ons een mail! beecome@beecollective.eu

Adres:
Studio Kernland/meier+moor
Lenculenstraat 27
6211 KP Maastricht
043-3270283

Comments are closed.

%d bloggers like this: